İkinci dönem, 2 Şubat tarihinde başladı. Eğitim öğretim yılının ikinci ara tatili ise 16 Mart Pazartesi günü başlayacak ve 20 Mart Cuma günü sona erecek. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğrencilerin ara tatillerde aileleriyle verimli vakit geçirmelerine ve öğrenmeye devam etmelerine katkı sağlamak amacıyla özel çalışmalar hazırladı. Çocukların yaş gruplarına uygun olarak hazırlanan bu materyaller, hikaye, şiir, bulmaca ve boyama gibi pek çok etkinliği içeriyor. MEB tarafından hazırlanan ve düşünme becerilerini geliştiren bu etkinlik kitapları, farklı kademeler için ayrı ayrı yayımlandı. Okul öncesi öğrencileri için "Okul Öncesi Eğitim Ara Tatili Aile Çocuk Etkinlik Takvimi", ilkokul öğrencileri için "Arada 1 Etkinlik Kitabı" ve ortaokul öğrencileri için ise "İlkbahar Etkinlik Kitabı" erişime açıldı. İkinci ara tatilin bitişinin ardından öğrenciler, 23 Mart tarihinde tekrar ders başı yapacak. 8 Eylül 2025 tarihinde başlayan 2025-2026 eğitim öğretim yılı ise 26 Haziran tarihinde tamamlanacak. Sizce öğrencilerin tatillerini verimli geçirmeleri için hazırlanan bu tarz etkinlik kitapları ne kadar faydalı? |
|