Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🔌 3 Nisan Cuma İstanbul'da Hangi İlçelerde Elektrik Kesintisi Var?

📍3 Nisan İstanbul elektrik kesintilerine ilişkin yapılan bilgilendirmelerde, kesintilerin ilçe ve mahalle bazlı olarak farklı saatlerde sona ereceği belirtildi.

Genel olarak planlı kesintilerin aynı gün içerisinde, çoğunlukla öğle saatleri ile akşam saatleri arasında giderilmesi hedefleniyor.

İstanbul’da elektrik kesintilerinin yaşandığı ilçeler arasında Anadolu ve Avrupa Yakası’nda birçok bölge yer alıyor.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan duyuruya göre 3 Nisan 2026 Cuma günü İstanbul'da farklı saat aralıklarında elektrik kesintileri uygulanacak.

Vatandaşların, kesinti bilgilerini öğrenebilmeleri için BEDAŞ ve AYEDAŞ'ın internet sitelerindeki elektrik kesintisi sorgulama ekranlarını kullanmaları öneriliyor.

Bu planlı kesintiler, dağıtım şirketleri tarafından bakım, onarım veya altyapı yenileme çalışmaları nedeniyle gerçekleştiriliyor.

Siz de yaşadığınız bölgedeki kesinti saatlerini ilgili dağıtım şirketinin resmi web sitesinden kontrol ettiniz mi?
1280x1280

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri