Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

📍Adalet Bakanı Akın Gürlek, Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) üyeleri ve personeliyle bir araya gelerek Ramazan Bayramı tebriklerini iletti. B...

Paylaşımında, güvenilir ve etkin yargının teminatı olarak nitelendirdiği HSK'nin değerli üyeleri ve çalışanlarıyla bayramlaştıklarını ifade eden Bakan Gürlek, bir mesaj yayımladı.

Adalet Bakanı mesajında, "Ramazan ayının manevi iklimine yeniden kavuşmayı, paylaşma ve dayanışma duygusunun güçlendiği nice bayramlara erişmeyi Yüce Allah'tan niyaz ediyorum." dedi.

Gürlek, "Adalet hizmetlerinin yürütülmesinde büyük bir gayretle çalışan yargı mensuplarımızın ve personelimizin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Bakanlık merkez teşkilatı personeliyle de bir görüşme gerçekleştiren Akın Gürlek, buradaki konuşmasında da teşkilata teşekkürlerini iletti.

Gürlek, "Bu vesileyle görevlerini büyük bir özveriyle yerine getiren adalet teşkilatımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum." şeklinde konuştu.

Bakan Gürlek'in sosyal medya paylaşımında, "Güvenilir ve etkin yargının teminatı olan Hâkimler ve Savcılar Kurulumuzun kıymetli üyeleri ve personeliyle bir araya gelerek bayramlaştık." notu da yer aldı.

Sizce kurum içi bu tür bayramlaşma ve tebrik ziyaretleri, çalışan motivasyonu ve kurumsal aidiyet üzerinde ne kadar etkilidir?
bakan-gurlek-bayramlasma-trt-2448123.jpg

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri