Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

📍Antalya'da CİMER Eğitim Programı Düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi Atatürk Konferans Salonu'nda düzenlenen programa, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Antalya Bölge Müdürü Ahmet Uzun, bölge müdürlüğü yetkilileri ile CİMER süreçlerinde görev yapan kamu personeli katıldı.

Programın açılışında konuşan Ahmet Uzun, CİMER’in vatandaş ile devlet arasında güçlü bir iletişim köprüsü olduğunu belirtti. Uzun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaş odaklı yönetim anlayışı doğrultusunda CİMER’in önemli bir işlev üstlendiğini ifade etti.

Başvuruların etkin, hızlı ve çözüm odaklı şekilde sonuçlandırılmasının, kamu hizmet kalitesinin artırılması açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan Uzun, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran’ın vizyonunun sahadaki çalışmalara yön verdiğini söyledi.

Uzun, bu doğrultuda gerçekleştirilen eğitimlerin kurumsal kapasitenin artırılmasına katkı sağladığını ifade etti. Konuşmasını, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Vatandaşımızın derdine derman olmak, talebine cevap vermek, devlet olmanın en temel gereğidir." sözüyle tamamladı.

Eğitim programı kapsamında; CİMER’in genel tanıtımı, başvuru cevaplama sürecindeki temel ilkeler ve CİMER Kapısı’nın teknik kullanımı ele alındı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı uzmanları tarafından verilen eğitimlerde, başvuruların mevzuata uygun şekilde sonuçlandırılmasına yönelik kapsamlı bilgilendirmeler yapıldı.

Program süresince gerçekleştirilen oturumlarda, uygulamaya yönelik örnekler üzerinden süreçler detaylı şekilde değerlendirildi. Gün sonunda düzenlenen söyleşi bölümünde ise katılımcıların görüş ve deneyimleri paylaşıldı.

Kamu hizmetlerinin kalitesinin artırılması ve vatandaş memnuniyetinin güçlendirilmesine katkı sağlaması hedeflenen eğitim programı, Ahmet Uzun’un katılımcılara plaket takdimi ile sona erdi.

Sizce vatandaş ile devlet arasındaki iletişim kanallarının etkinliği nasıl daha da artırılabilir?
cimer-egitim-programi-2450822.jpg

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri