2. Sayfa mikrofonlarına konuşan oyuncu, yaşadığı süreci anlattı. Bekiroğlu, "7. kez ameliyat oldum. Şu an söyleyecek bir şeyim yok. Mutluyum, dışarıya çıkma izni aldım" dedi.
Oyuncu, hastaneden çıkış koşullarını ise şu sözlerle aktardı: "Hastaneden izin aldık, damar yolumla birlikte çıktık. Şu an mutluyum 1 saatim var, antibiyotiğim var."
Aslı Bekiroğlu'nun bu zorlu ameliyatlar serisi, geçtiğimiz aylarda yaşanan talihsiz bir tıbbi müdahale sonucu başlamıştı. Ünlü oyuncu, rahminden miyom aldırmak için girdiği ameliyat sırasında bağırsağının yanlışlıkla kesildiğini açıklamıştı.
Bekiroğlu, o dönem yaşananları, "Rahmimden miyom aldırmaya gittim. Rahmimden miyom alırlarken yanlışlıkla bağırsağımı kestiler, 7 santim kadar" sözleriyle anlatmıştı.
Bu ilk hatanın ardından süreç peş peşe ameliyatlarla devam etti. Bekiroğlu, "Bir hafta sonra bir daha ameliyata girdim bağırsağımı kestikleri için. Çünkü arada diktiler, sonra arada bir sızıntı olmuş bir şey olmuş" ifadelerini kullanmıştı.
Yedinci ameliyat öncesinde sosyal medya hesabından sevenleriyle durumunu paylaşan oyuncu, "Yarın sabah yeniden ameliyata giriyorum, dualarınızı eksik etmeyin" şeklinde bir paylaşım yapmıştı.
Bu paylaşım kısa sürede binlerce geçmiş olsun mesajıyla karşılık bulmuştu. Ameliyat sonrasında da sevenlerini bilgilendiren Bekiroğlu, sosyal medyadan bir açıklama daha yaptı.
Ünlü isim, iyileşme sürecine dair "İyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim. İyiymişim" mesajını ileterek hayranlarına iç ferahlığı verdi.
Bu zorlu sağlık sürecinde birden fazla operasyon geçiren Aslı Bekiroğlu, şu an hastaneden aldığı kısa izinle nefes almaya çalışıyor ve tedavisi devam ediyor.
Sizce kamuoyu önünde yaşanan bu tür sağlık sorunlarını ve tıbbi hataları açıkça paylaşmak doğru bir yaklaşım mı?