Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🎉 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eğitim Ailesi ile İftarda Konuştu

📍Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eğitim Ailesi ile İftar Programı'nda yaptığı konuşmaya, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi nedeniyle şehitleri anarak başladı. Erdoğan, "Rabbim şehitlerimizin ruhunu şad mekanlarını cennet eylesin" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı, bu bereketli sofrada gönülleri bir araya getiren Milli Eğitim Bakanı ve ekibine teşekkürlerini iletti. Konuşmasının hemen başında, salondaki misafirler ve 81 il ile 922 ilçede görev yapan tüm eğitimcilerin Ramazan-ı Şerif'ini tebrik etti.

Bir taraftan rahmet mevsimini uğurlamanın burukluğunu yaşarken, diğer taraftan Ramazan Bayramı'na kavuşmanın sevincini yaşadıklarını belirtti. Ramazan'a girerken edilen duanın, bayrama da kavuşmak olduğunu hatırlattı.

"Hoş geldin Ramazan" derken, şimdi "elveda Ramazan" dediklerini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı'nın tüm kardeşlerine, ülkeye, millete ve İslam dünyası'na hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Sizce eğitim camiası için düzenlenen bu tarz buluşmaların mesleki motivasyona katkısı nedir?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri