Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🔔 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Polis Teşkilatının 181. Yılını Kutladı

📍İletişim Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü nedeniyle Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş’a bir kutlama mesajı gönderdi.

Mesajında, “Türk Polis Teşkilatı’nın 181. kuruluş yıl dönümünü idrak ederken, milletimizin huzuru, güvenliği ve istikrarı için gösterdiğiniz üstün gayretlerden dolayı her birinizi gönülden tebrik ediyorum.” ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, teşkilata olan desteğin süreceğini vurguladı.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da güvenlik birimlerimizin vazifelerini rahatça ifa edebilmeleri için üzerimize ne düşüyorsa yerine getirerek, her açıdan desteklemeyi sürdüreceğiz.” diyen Erdoğan, polis mensuplarının çalışmalarından duyduğu gururu dile getirdi.

İnsanımızın huzuru için gece gündüz demeden başarıyla çalışan, gerektiğinde hayatını ortaya koyan tüm mensuplarımızla Türkiye Cumhurbaşkanı olarak gurur duyduğumu ifade etmek isterim.” şeklinde konuşan Cumhurbaşkanı, şehit ve gazilere de değindi.

Erdoğan mesajında, “Türk Polis Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümü vesilesiyle, görevleri başında şehit düşen kahraman polislerimize Allah'tan rahmet niyaz ediyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.

Son olarak, “Tüm Emniyet mensuplarımıza başarılar diliyor, kendilerini en kalbi duygularımla selamlıyorum.” diyerek mesajını tamamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, polis teşkilatının yıl dönümünü bir kez daha kutladı.

Sizce toplumun huzuru ve güvenliği için en önemli kamu görevi hangisidir?
recep-tayyip-erdoganaa-2371586.jpg

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri