Belözoğlu, sözlerine Dünya Kupası bileti alan A Millî Futbol Takımı'nı tebrik ederek başladı. “Montella Hoca ve ekibi ile oyuncu kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Kendilerine orada üstün başarılar diliyorum. Dualarımız onlarla olacak” ifadelerini kullandı.
“Kayserispor maçı değerli ve önemliydi. Çünkü direkt rakibimizle karşılaştık” diyen Belözoğlu, bu tür final maçlarını tecrübe etmiş bir takım olduklarını vurguladı ve elde edilen galibiyetin çok önemli olduğunu düşündüğünü söyledi.
Emre Belözoğlu, oyuncularının emeğinin kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, “Her zaman aslan payı onların. Teşekkür ediyorum. Ancak işimiz bitmedi, puanları hızlıca toplayıp hak ettiğimiz yere gelmek istiyoruz. Çok çalışmalıyız” dedi.
Konuk ekibe başarılar dileyen tecrübeli teknik adam, “Bence galibiyeti hak eden taraftık. Burada istediğimiz gibi başlayamadık ama son 6-7 maçta aldığımız 11-12 puan gayet iyi ve gerçekçi” değerlendirmesini yaptı.
Belözoğlu, son olarak teknik adamlık konusunda ülkemizde aceleci davranıldığına dikkat çekti ve Kasımpaşa'nın iç sahada son 6-7 haftalık süreçte takım olarak çok iyi performans gösterdiğinin altını çizdi.
Sizce Kasımpaşa, bu performansıyla sezonu hangi sıralamada tamamlar?