O’Reilly’nin vurguladığına göre, yayınlanan tanıtım fragmanları ne kadar yüksek kaliteli ve etkileyici olursa olsun, nihai oyun deneyimiyle tam olarak birebir örtüşmeyebilir. Bu durum, özellikle oyun geliştirme sürecinin doğasından kaynaklanıyor. Fragman üretim aşamasında, kameranın odaklandığı belirli sahneler ve ortamlar özel olarak işlenip cilalanabiliyor. Bu da izleyiciye sunulan kısımların inanılmaz derecede detaylı görünmesini sağlarken, oyun dünyasının henüz tamamlanmamış diğer bölgeleri aynı seviyede olmayabilir. Sonuç olarak, oyuncuların tanıtım materyallerinde gördükleri görsel kalite ve detay seviyesi ile oyunun çıkış yaptığı final sürümü arasında bazı farklılıklar gözlemlemesi olası bir senaryo haline geliyor. 19 Kasım tarihine kadar daha fazla resmi bilgi edinmemiz mümkün olmasa da, beklenen üçüncü fragman yayınlandığında O’Reilly’nin bu uyarısının ne kadar isabetli olduğunu daha net anlayacağız. Tüm gözler, Rockstar’ın bir sonraki hamlesinde. Sizce bu uyarı, oyun endüstrisinde fragmanlar ve nihai ürün arasındaki kalite farkının kaçınılmaz bir gerçeği mi? |
|