Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 Google Vids, Veo 3.1 ve YouTube Entegrasyonu ile Güçleniyor

BinGünlükHaber

Gazeteci
Gazeteci
Okur Üye
Üye
📍Google’ın yapay zeka destekli video oluşturma platformu Google Vids, kullanıcılar arasında hızla popülerlik kazandı ve şimdi teknoloji devi, bu uygulamayı daha da güçlü kılan bir dizi heyecan verici güncelleme duyurdu. Bu yeni özellikler, video üretim ve düzenleme süreçlerini kökten değiştirerek, içerik üreticilerine benzeri görülmemiş bir yaratıcılık ve verimlilik sunmayı hedefliyor.

Platformun en önemli güncellemesi, Veo 3.1 modelinden güç alması oldu. Google'ın en son video üretim modeli olan bu altyapı, kullanıcıların çok daha gelişmiş, yüksek kaliteli ve gerçekçi videolar oluşturabilmesinin önünü açıyor. Bu güncelleme, yapay zekanın görsel içerik üretimindeki sınırlarını bir adım daha öteye taşıyor.

Doğal dil komutları ile avatar kontrolü, bir diğer çığır açıcı özellik olarak öne çıkıyor. Artık kullanıcılar, sahnedeki avatarları basit metin talimatlarıyla yönlendirerek onların bir ürünü kullanmasını, bir aksesuarla etkileşime girmesini veya belirli bir ekipmanı hareket ettirmesini sağlayabilecek. Bu, video prodüksiyonunda sahne yönetimini ve karakter animasyonunu demokratikleştiren devrim niteliğinde bir adım.

Veo 3.1'in sunduğu bir diğer avantaj ise 8 saniyelik video klipler oluşturma imkanı. Tüm kullanıcılar, bu özellikten ayda 10 adet ücretsiz video oluşturma hakkı ile faydalanabilecek. Google AI Ultra ve Workspace AI Ultra aboneleri ise bu limitin çok ötesine geçerek, ayda 1000'e kadar Veo videosu üretme kapasitesine sahip olacak.

Google, iş akışını kolaylaştıran bir başka büyük özelliği de duyurdu: doğrudan YouTube'a aktarım. Artık tamamlanan videoları indirip yeniden yükleme zahmetine gerek kalmadan, tek tıkla YouTube kanalınıza aktarabileceksiniz. Dışa aktarılan tüm videolar, güvenlik ve son kontroller için varsayılan olarak "özel" statüsünde olacak.

Son olarak, yeni bir Chrome uzantısı ile gelen ekran kaydı özelliği, kullanıcı deneyimini tamamlıyor. Bu araç sayesinde, kullanıcılar tarayıcılarındaki ekranlarını hem sesli hem de görüntülü olarak kolayca kaydedebilecek ve bu kayıtları doğrudan Google Vids projelerinde kullanabilecekler. Bu, eğitim içerikleri ve tanıtım videoları hazırlayanlar için mükemmel bir ek özellik.

Sizce bu yeni özellikler, amatör içerik üreticilerini profesyonel video prodüksiyonunun kapılarını aralayacak mı?
655062-640xauto.jpg

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri