Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

📍Gülçin Ergül, Instagram hesabı üzerinden yeni bir açıklama yaparak hayranlarının merakını giderdi. 40 yaşındaki şarkıcı, daha önceki endişeli...

Bugün yaptığı paylaşımda, "Bugün şu an için iyiyim, endişelenmeyin rica ediyorum. Mekan değişikliği yaptım" ifadelerini kullandı. Bu açıklama, son günlerde yaşadığı güvenlik endişelerinin ardından geldi.

Ergül, daha önce art arda yaptığı Instagram paylaşımlarında kendini güvende hissetmediğini dile getirmiş ve panik halinde bir video yayınlamıştı. Ünlü isim, evinin kapısına kadar gelen bir şahsa tepki göstererek, "Lütfen gidin! Ben sizin girmenizi istemiyorum" demişti.

Gülçin Ergül, o anki duygularını, "Bana haber vermediğiniz, özellikle uyuduğum saatlerde… Güvende hissetmiyorum şu anda. Buna saygı duymanız lazım" sözleriyle aktarmıştı. Şarkıcı, yaşanan durumun kendi kontrolü dışında geliştiğini de vurgulayan bir başka paylaşım daha yapmıştı.

Bu paylaşımında, "Beni bilinçsiz bir şekilde herhangi bir travmatik durumda bırakan bir şeyler olduysa da, bunun benim sorumluluğumda ve bilincimde olmadığını bilmenizi isterim" ifadelerine yer vermişti. Ayrıca, kendisi gibi güvensiz durumda kalan kadınlara da atıfta bulunmuştu.

Şarkıcı, diğer paylaşımlarında, "Bugün güvensiz durumlarda kalan başka bir kadın olarak korunmaya ve desteklenmeye ihtiyaç duyuyorum" demişti. Kedileri ve kendi güvenliği konusundaki endişelerini de, "Eğer kedilerime ya da bana bir şey olursa gözümü arkada bırakmayın" sözleriyle dile getirmişti.

Sizce toplum olarak ünlülerin özel hayatına ve güvenlik ihtiyaçlarına yeterince saygı gösteriyor muyuz?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri