Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🔥 Hakan Fidan'dan Kritik Uyarı: Savaş Bölgesel Yayılma Tehlikesi Taşıyor

📍Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, A Haber kanalındaki özel yayında önemli değerlendirmelerde bulundu. Bakan Fidan, mevcut savaş durumunun bölgesel bir yayılma riski taşıdığı konusunda uyarıda bulundu.

Amerika ve İsrail tarafından başlatılan bu savaşın, uluslararası hukuka aykırı olduğunu vurguladı. Fidan, bu çatışmanın giderek daha geniş bir alana yayılma tehlikesi ile karşı karşıya olduğunun altını çizdi.

Bir numaralı hedeflerinin savaşın durması olduğunu açıklayan Bakan, bu süreçte çatışmanın daha fazla yaygınlık göstermemesinin kritik önem taşıdığını belirtti. Diplomatik çabaların bu iki temel amaç üzerine odaklandığını ifade etti.

Müzakerelerde belirli bir aşamaya gelindiği bilgisini paylaşan Fidan, en azından görüşmelerin başladığını aktardı. Pakistan üzerinden bir mesaj aktarımının söz konusu olduğunu da sözlerine ekledi.

Üzüntü duydukları asıl noktanın ise, bölgenin adım adım İsrail'in senaryosuna çekilmekte olduğu yönündeydi. Bu durumun bölgesel istikrar için ciddi bir tehdit oluşturduğunu ima etti.

Körfez'deki 6-7 ülkenin de açıkçası kendi yıkımlarıyla baş başa kaldıklarını dile getirdi. Bakan Fidan, İsrail'in arzuladığı senaryonun, İslam ülkelerinin birbiriyle uzun süreli bir çatışmaya girmesi olduğunu öne sürdü.

Sizce bölgesel bir savaşın önüne geçmek için en acil adım ne olmalı?
hakan-fidan-2301588.jpg

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri