Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

📍İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu, hayranları ve kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor. Sanatçının, geçmişte maruz kaldığı silahlı saldı...

İbrahim Tatlıses, yaşadığı ağır sağlık sınavlarına rağmen müzikle olan bağını hiç koparmadı ve güçlü duruşuyla sık sık gündeme geldi. Son gelişmeler ışığında, ünlü ismin sağlık durumuna dair net bilgilerin yetkili kanallar tarafından yapılacak açıklamalarla netleşmesi bekleniyor.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, yurt dışı konserlerinin ardından İstanbul’daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Doktorlar, Tatlıses’in bakteriyel bir enfeksiyon nedeniyle tedavi gördüğünü açıkladı.

Yurt dışındaki konser serisinin hemen sonrasında İstanbul’daki evinde rahatsızlanan Tatlıses, ambulans ile hastaneye nakledildi. Doktorların ilk incelemelerine göre sanatçının ağır bir virüs enfeksiyonuna yakalandığı öğrenildi.

Hastanede yoğun tedavi sürecine alınan İbrahim Tatlıses’in sağlık durumu, doktorları tarafından yakından takip ediliyor. Sanatçının sağlık durumu ile ilgili olarak doktorlarından resmi bir açıklama geldi.

7 Nisan 2026 Salı günü Acıbadem Altunizade Hastanesi Acil Servisi’ne başvuran İbrahim Tatlıses’in durumu hakkında Başhekim Dr. Engin Çakmakçı bilgi verdi. Dr. Çakmakçı, “Hastamız İbrahim Tatlıses bugün, hastanemizin acil servisine saat 11:20’de tansiyon düşüklüğü şikayetiyle başvurmuştur” ifadelerini kullandı.

Açıklamada, “Acil servis muayenelerinin yanı sıra yapılan kan tetkikleri ve tomografi sonucunda, ilk bulgularında enfeksiyon ön tanısıyla tedbiren yoğun bakım servisine alınmıştır” denildi.

Başhekim, “Hastamızın bilinci açık, kalp fonksiyonu ve akciğer dokusu normal olup, genel durumu iyidir. Bakteriyel bir enfeksiyon nedeniyle tedavisine başlanmıştır” şeklinde konuşarak sanatçının genel durumunun iyi olduğunun altını çizdi.

1 Ocak 1952 doğumlu olan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, 2026 yılı itibarıyla 74 yaşındadır. Türk müziğinin "İmparator" lakaplı ismi, Şanlıurfa kökenli olup müzik kariyerine 1970'lerin sonunda adım atmıştır.

Sanatçı, "Ayağında Kundura" parçasıyla büyük bir üne kavuştu. Bu türkü ile tanınan İbrahim Tatlıses, kariyeri boyunca neredeyse 50 albüm çıkarmış ve birçok filmde oyuncu ve yönetmen olarak görev almıştır.

İbrahim Tatlıses, 14 Mart 2011 tarihinde bir televizyon programı çıkışında uğradığı silahlı saldırıdan ağır yaralı olarak kurtulmayı başardı. Bu suikast girişiminden dokuz yıl sonra, 14 Kasım 2020 ile 18 Mayıs 2022 tarihleri arasında tekrar Star TV’de yayımlanan ve 43 bölüm süren İbo Show programını sundu.

Reytinglerinin düşük olduğu gerekçesiyle bir süre yayıncı kanal bulamadığı iddia edilen programın, 2023 itibarıyla Tatlıses TV’de yayımlanacağı açıklandı. İbrahim Tatlıses, sanatçılığının yanı sıra gıda, turizm, inşaat, iletişim ve ulaşım gibi birçok farklı sektörde de yatırımları bulunan bir isimdir.

Sanatçının bilinen eserleri arasında Haydi Söyle, Dom Dom Kurşunu, Mavi Mavi, Beni Yak, Aramam, Yalan, Yalnızım Dostlarım, Allahım Neydi Günahım, Kara Zindan, Leylim Ley, Bir Kulunu Çok Sevdim, Yıkılmışım Ben, Neden, Ayağında Kundura, Canısı, Tamam Aşkım, Gülüm Benim, Bitmez Tükenmez Geceler ve Gelmesin Bahar gibi şarkılar yer alıyor.

Sizce İbrahim Tatlıses, Türk müziğinin son 50 yılına damgasını vuran en önemli isimlerden biri midir?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri