Kosova deplasmanında konakladıkları otelin önünde, maç öncesi gece havai fişek atılması ve gürültü çıkarılması hakkında konuşan İrfan Can, bu tür olayların kendilerini etkilemediğini belirtti.
Kahveci, "Otelimize saldırı bizi etkilemedi. Böyle bir şey bekliyorduk. Bizi düşürebileceklerini düşünüyorlar ama Türk milletini tanıyamadılar galiba" ifadelerini kullandı.
Yaşananların aksine takımı daha da motive ettiğini vurgulayan star futbolcu, "Daha da hırslandık, daha da motive olduk. İnşallah kazanacağız ve Dünya Kupası hasretimizi bitireceğiz" dedi.
Futbolcu, bu hedefin kendileri için büyük bir anlam taşıdığını söyleyerek, "Bazılarımız doğmamıştı, bazılarımız çocuktuk. Hayalimiz bu. Bu takımın başarabileceğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.
Son olarak takım arkadaşlarına olan güvenini ve sevgisini dile getiren İrfan Can Kahveci, "Tek hedefimiz kazanmak. Kazansak da kazanmasak da bu takımla gurur duyuyorum. Hepsini çok seviyorum" sözleriyle açıklamalarını noktaladı.
Sizce bu motivasyon ve kararlılık, A Millî Takım'ı Dünya Kupası'na taşımaya yeter mi?