Variety’nin haberine göre, bu hype yaratan proje, eski Paramount eş CEO’su Brian Robbins’in bu yılın başlarında kurduğu Big Shot Pictures animasyon şirketi çatısı altında geliştiriliyor. Projede IShowSpeed'in kendisinin de animasyon versiyonunun yer alacağı söyleniyor, ancak hikayenin detayları henüz tam bir sır gibi saklanıyor. IShowSpeed, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Animeyi her zaman sevmişimdir, bu yüzden böyle bir şey yaratabilmek benim için bir hayalin gerçekleşmesi demek" diyor. Yayıncı, "Bu projenin ardındaki ekip inanılmaz yetenekli ve dünyanın dört bir yanındaki hayranlarımın birlikte yarattığımız şeyi görmesini sabırsızlıkla bekliyorum" ifadelerini kullanıyor. Projenin senaryosunu, iki sezon boyunca One Piece uyarlamasında yardımcı yapımcı olarak görev yapan Matt Owens yazıyor. Owens ayrıca, Brian Robbins ve Spring Breakers filminin yönetmeni Harmony Korine ile birlikte projenin yapımcıları arasında yer alıyor. IShowSpeed, 2010'ların sonlarından beri streaming dünyasında olsa da, asıl patlamayı 2022 civarında yaşadı. Oyun ve IRL (gerçek hayat) YouTube yayınları onu sektörün en tanınan yüzlerinden biri haline getirdi. Ancak Big Shot Pictures ile yaptığı bu işbirliği, onun ilk kez tam teşekküllü bir hikaye projesine doğru attığı büyük bir adım anlamına geliyor. Bu onun bu alandaki ilk büyük boss savaşı olsa da, uzun süredir takipçisi olan fanlar, IShowSpeed'in anime evrenine adım atmasına pek şaşırmadı. Zaten yayıncının, özellikle One Piece'e olan derin sevgisi ve içeriklerinde sık sık anime referansları vermesi, bu geçişi oldukça doğal kılıyor. Ancak şimdilik tüm hayranların merakla beklediği en önemli detay olan yayın tarihi hakkında net bir bilgi bulunmuyor. Projenin gelişim sürecini takip etmek için daha fazla loot düşmesini beklememiz gerekecek gibi görünüyor. Sizce IShowSpeed'in anime projesi, onun streaming'deki başarısını ekrana taşıyabilecek mi? |
|