Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

💡 İstanbul'da 24-25 Mart 2026 Planlı Elektrik Kesintileri: Hangi İlçeler Etkilenecek?

📍İstanbul'un çeşitli ilçelerinde, planlı bakım ve onarım çalışmaları kapsamında elektrik kesintileri yaşanmaya devam ediyor. 24 Mart 2026 Salı günü için açıklanan kesinti programı, özellikle Bakırköy, Sarıyer ve Güngören gibi ilçelerde vatandaşlar tarafından araştırılıyor.

Enerji dağıtım şirketleri tarafından yapılan planlamalar doğrultusunda, belirli mahallelerde elektrik hizmeti, önceden duyurulan saat aralıklarında geçici olarak kesilecek. Vatandaşlar, elektriklerin ne zaman geleceği ve hangi bölgelerin etkileneceği konusunda bilgi almak istiyor.

Kesintiye ilişkin tüm detaylı bilgiler, Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) ve Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. (AYEDAŞ) tarafından resmi internet siteleri üzerinden kamuoyu ile paylaşılıyor. Bu platformlar, kesintinin olacağı kesin adresler ile başlangıç ve bitiş saatlerini içeriyor.

24 Mart Salı günü elektrik kesintisi yaşanacak ilçelerin listesi oldukça kapsamlı. Planlı kesintilerin gerçekleştirileceği ilçeler arasında Arnavutköy, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy ve Başakşehir yer alıyor.

Listede ayrıca Bayrampaşa, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece ve Çatalca da bulunuyor. Bu ilçelere ek olarak, Esenler, Esenyurt, Fatih, Gaziosmanpaşa ve Güngören de planlı kesintiden etkilenecek bölgeler arasında sayılıyor.

Kesintinin yapılacağı diğer ilçeler ise Kağıthane, Küçükçekmece, Sarıyer, Silivri, Sultangazi ve Zeytinburnu olarak açıklandı. Söz konusu ilçelerdeki belirli mahallelerde, dağıtım şirketlerinin duyurduğu saatlerde elektrikler kesilecek.

Siz de yaşadığınız bölgedeki kesinti programını önceden öğrenmek için ilgili dağıtım şirketinin web sitesini ziyaret ettiniz mi?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri