Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚔 İzmir'de Bayram Güvenliği İçin Kapsamlı Denetim

📍İzmir'de bayram tedbirleri kapsamında, trafik ekipleri ve yunus ekipleri tarafından genel trafik ve asayiş denetimi gerçekleştirildi.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yunus timleri, bayram sürecinde denetim faaliyetlerini artırdı. İl genelinde birçok noktada görev yapan ekipler, kapsamlı kontroller gerçekleştirdi.

Yapılan kontrollerde, sürücü ve yayaların kimlik denetimleri yapıldı. Ayrıca, sürücülerin emniyet kemeri kullanımı ve diğer trafik kurallarına uyup uymadıkları titizlikle kontrol edildi.

Emniyet yetkilileri, bu denetimlerdeki öncelikli amacın cezai işlem uygulamak olmadığını açıkladı. Yetkililer, asıl hedeflerinin düzenli ve güvenli bir trafik ve asayiş ortamı oluşturmak olduğunu vurguladı.

Aynı zamanda, alışkanlık haline gelen hatalı davranışları değiştirmek ve eğitim yoluyla toplumda bilinçlenmeye katkı sağlamak da denetimlerin temel amaçları arasında yer aldı.

Sizce bayram ve tatil dönemlerinde trafik güvenliği için en etkili önlemler nelerdir?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri