Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚚 Kargo Şirketleri Ramazan Bayramı’nda Çalışıyor mu? Tüm Detaylar

📍Ramazan Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte kargo şirketlerinin çalışma durumu vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Özellikle bayramın birinci günü olan 20 Mart Cuma tarihinin resmi tatil olması, kargoların açık olup olmadığı ve dağıtım yapılıp yapılmadığına dair soruları gündeme getiriyor.

Genel uygulamaya göre, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde kargo firmaları hizmet vermiyor. 20 Mart Cuma itibarıyla şubeler kapalı olacak ve dağıtım işlemleri yapılmayacak. Bu durum resmi tatil kapsamında değerlendirildiği için, tüm büyük kargo şirketlerinde benzer şekilde uygulanıyor.

Kargo şirketleri 23 Mart Pazartesi gününden itibaren normal çalışma saatlerine ve düzenine geri dönecek. Ancak tatil sonrası oluşabilecek yoğunluk nedeniyle gönderilerde kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği de göz önünde bulundurulmalı.

Sizce bayram tatillerinde kargo dağıtım hizmeti verilmeli mi?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri