Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🔴 Kayserispor Başkanı Açıkalın: "Aradaki Kalite Farkı Belli Muhakkak"

📍Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, takımının Fenerbahçe'ye yenilmesinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, ağır ve kötü bir sonuç aldıklarını ifade etti.

Yönetim olarak ellerinden gelenin üzerinde çaba sarf ettiklerini belirten Açıkalın, geldikleri noktada alınan sonuçların taraftar, kamuoyu ve şehri mutsuz ettiğini dile getirdi.

Açıkalın, "Çıktığımız zorlu yolda mutlaka başarılı olacağına inanarak aynı azimle çalışmaya devam etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Zaman zaman güzel oynuyoruz diye baktığımız bir dönemde gol yedikten sonra takımımız hemen düşüyor." dedi.

Başkan Açıkalın, "Oyuncularımız demoralize oluyor. Özgüven eksikliği de var sanırım. Bu tür eksikliklerimiz var. Fenerbahçe ligin şampiyonluğu kovalayan bir takımı. Yenilmenin bahanesi olmaz ama aradaki kalite farkı da belli muhakkak." şeklinde konuştu.

Açıkalın, sözlerini, "Önümüzde kazanacağımız önemli maçlar var. Bu maçları kazanarak ligde kalacağımızı umut ediyorum." diyerek tamamladı.

Taraftarın istifa söylemlerine ilişkin gelen bir soru üzerine ise Başkan Açıkalın, başarısızlıkta tepki gösterilmesinin normal olduğunu ifade etti.

Sizce Kayserispor'un bu sezon kümede kalma şansı nedir?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri