Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

📍Küçükçekmece Yıldız Camii'nde, genç yaşta hayatını kaybeden oyuncu Ramazan Tetik için cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazını müteakiben kılı...

Aort damarı yırtılması nedeniyle 31 yaşında vefat eden Tetik’in cenazesi, helallik alınmasının ve duaların okunmasının ardından Eski Çekmeköy Mezarlığı'na defnedildi. Tören boyunca yakınları ve sevenleri duygu dolu anlar yaşadı.

Tetik’in rol aldığı Eşref Rüya dizisinin sosyal medya hesabından daha önce yapılan bir açıklamada, yoğun bakımdaki oyuncu için kan bağışı çağrısında bulunulmuştu. Açıklamada, bağışta bulunmak isteyenlerin belirli saatler arasında Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kan Merkezi'ne "Ramazan Tetik" adına başvurmaları rica edilmişti.

Cenaze törenine katılan şarkıcı Betül Demir, iki yıl aynı müzikalde rol aldığı dostu için büyük üzüntü duyduğunu ifade etti. Demir, "Hem çok iyi bir arkadaş hem hayatımda gördüğüm en azimli insandı. Bir kere olsun birini kırdığını görmedim. Çok erken kaybettik" şeklinde konuştu.

Tetik’in konservatuvardan arkadaşı Baran Karaoğlan ise gencin son anlarına ilişkin bilgiler paylaştı. Karaoğlan, "Bildiğim kadarıyla göğsüne ani bir ağrı girdi ve 'Beni hastaneye yetiştirin' diyerek yardım istedi. Ameliyat sonrası kan ihtiyacı oluştu, durumu stabil idi ancak sonra kaybettik" dedi.

Karaoğlan, Ramazan Tetik’in her zaman gülen yüzü ve yetenekli bir oyuncu olarak akıllarda kalacağını söyledi. Törene, sanatçının ailesi ve yakınlarının yanı sıra çok sayıda oyuncu arkadaşı ile seveni katılarak son vazifeyi yerine getirdi.

Sizce sanat dünyamız genç yeteneklerini kaybetmek konusunda yeterli farkındalığa ve önlemlere sahip mi?
37-yasindaki-oyuncunun-ani-olumu-yasa-bogdu-oyuncu-ramazan-tetik-son-yolculuguna-ugurlandi-zdcf.jpg

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri