Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🔍 Melania Trump, Jeffrey Epstein İddialarını Sert Dille Reddetti

📍Melania Trump, Beyaz Saray'da kameralar karşısına geçerek, kendisiyle Jeffrey Epstein arasında bağlantı olduğu yönündeki iddialara ilişkin bir açıklama yaptı. Eski First Lady, yazılı olarak okuduğu açıklamasında, Epstein ile herhangi bir bağlantısı bulunmadığını ve onun işlediği suçlardan haberdar olmadığını kesin bir dille savundu.

Epstein ile bağlantısı olduğuna dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını vurgulayan Trump, bu iddiaların tamamen asılsız olduğunu ve kendisini karalamak amacıyla ortaya atıldığını ifade etti. Açıklamasında, medyada çıkan haberleri şiddetle reddetti.

Melania Trump, konuşmasında, "Beni utanç verici Jeffrey Epstein ile ilişkilendiren yalanların bugün sona ermesi gerekiyor." ifadelerini kullandı. Kendisi hakkında yalan söyleyen kişilerin etik standartlardan, alçakgönüllülükten ve saygıdan yoksun olduğunu söyledi.

Açıklamasının devamında, "Onların cehaletine itiraz etmiyorum ancak itibarımı lekelemeye yönelik kötü niyetli girişimlerini reddediyorum." dedi. Bu sözleriyle, iddiaların arkasındaki niyete dikkat çekti.

Eski First Lady ayrıca, Kongre'yi, Epstein’ın suçlarından zarar gören mağdurları merkeze alan kamuya açık bir duruşma düzenlemeye çağırdı. Bu çağrı, konunun daha şeffaf bir şekilde ele alınması talebi olarak yorumlandı.

Jeffrey Epstein, 18 yaş altındaki onlarca kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmak ve bir fuhuş ağı oluşturmak suçlamalarıyla yargılanıyordu. Sanık, tutuklu bulunduğu New York Manhattan Metropolitan Merkez Hapishanesi'ndeki hücresinde, 10 Ağustos 2019 tarihinde ölü olarak bulunmuştu.

Sizce bu tür iddiaların kamuoyunda hızla yayılmasının ardındaki en önemli faktör nedir?
melania-trump-2452487.jpg

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri