Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

📍Milli Eğitim Bakanlığı, 2026 Milli Eğitim Akademisi Hazırlık Eğitimi Programı’na yerleşen öğretmen adaylarının kesin kayıt sonuçlarının açıkl...

Bakanlıktan yapılan resmi açıklamada, kesin kayıt sonuçlarının personel.meb.gov.tr internet adresi üzerinden erişime açıldığı bilgisi paylaşıldı.

Açıklamada, kesin kayıt hakkı elde eden adayların, kayıt takviminde belirtilen tarihler arasında ve kılavuzda istenen evraklarla birlikte, yerleştirildikleri eğitim ve uygulama merkezlerine şahsen başvurmalarının zorunlu olduğu vurgulandı.

Öte yandan, mücbir sebebi bulunan adayların ise noter onaylı vekâlet yoluyla kayıt işlemlerini tamamlayabilecekleri ifade edildi.

Kesin kayıt başvurularının 25 Mart tarihinde başlayacağı ve 3 Nisan 2026 günü saat 17.00’ye kadar süreceği açıklandı.

Hazırlık eğitimi sürecinin ise, tüm kayıt işlemlerinin tamamlanmasının ardından 13 Nisan 2026 tarihinde başlayacağı kamuoyu ile paylaşıldı.

Sizce bu hazırlık eğitimi programı öğretmenlerin mesleki gelişimine nasıl katkı sağlayacak?
milli-egitim-akademisi-icin-geri-sayim-basladi-kimler-basvurabilir-atamalar-ne-zaman-hzdw.jpg

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri