Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

⚽ Osimhen'den Sakatlık Açıklaması: 5-6 Hafta Sahalardan Uzak

📍UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında, Galatasaray'ın Liverpool'a 4-0 mağlup olduğu maçta sakatlanan Victor Osimhen, sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Nijeryalı yıldız, kolunda kırık olduğunu ve operasyon geçireceğini duyurdu.

Yeşil sahalara dönüşünün 5 ile 6 hafta süreceği öğrenilen golcü, o gece sakatlık yaşayan bir diğer isim olan Noa Lang'ın da maçı tamamlayamadığını hatırlattı. Osimhen, ülkesi Nijerya'daki yayıncı Carterefe'ye pozisyon anını tüm detaylarıyla anlattı.

"Top geliyordu, savunmacıyla birlikte topu takip ettik, elim boştaydı" diyen Osimhen, "Onun dizi benim koluma geldi. Önce kırıldığını anlamadım. Koşmak isteyince sanki elim düşüyormuş gibi oldu, çıkmak zorunda kaldım" ifadelerini kullandı.

Nijeryalı futbolcu, maç sonrasında Liverpool'lu oyuncuların kendisine ulaştığını da sözlerine ekledi. Osimhen, "Konate Instagram'dan mesaj attı, bana zarar vermek istememiş. Sakatlığın ciddi olduğunu bilmiyorlarmış" dedi.

Kariyerinde daha önce de ağır sakatlıklar geçiren yıldız, bu duruma yabancı olmadığını vurguladı. Geçmişte yüzünden ameliyat olduğunu hatırlatan Osimhen, "Yaklaşık 18 vidalık bir operasyon geçirdim. O yüzden bu kol kırığı benim için sadece ufak bir şey" şeklinde konuştu.

Tedavi sürecine de değinen Osimhen, "Kolumdaki kırık nedeniyle ameliyat olmam gerekiyor. En fazla 5-6 hafta sahalardan uzak kalırım" açıklamasını yaptı.

Öngörülen iyileşme süreci dikkate alındığında, Osimhen'in Trendyol Süper Lig'deki Trabzonspor, Göztepe, Kocaelispor ve Gençlerbirliği maçlarında forma giyemeyeceği anlaşılıyor. Sürecin planlandığı gibi gitmesi halinde, yıldız futbolcunun 31. haftadaki Fenerbahçe derbisiyle sahalara dönmesi bekleniyor.

Bu sezon 29 maçta 19 gol 7 asistlik bir performans sergileyen Osimhen'in sakatlığı, Galatasaray camiasında endişe yaratmış durumda. Oyuncu, takımının hem lig hem de Avrupa'daki hücum hattının en skorer ismi konumunda bulunuyor.

Sizce Galatasaray, Osimhen'siz geçireceği bu kritik 5-6 haftayı nasıl yönetmeli?
osimhen-sakatlik-anini-anlatti-iste-sahalardan-uzak-kalacagi-sure-o4bu.png

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri