Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

⚽ Renato Nhaga: Galatasaray'da İlk Golünün Mutluluğunu Yaşıyor

📍Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında, Galatasaray sahasında ağırladığı RAMS Başakşehir'i 3-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılı ekibin üçüncü golünü kaydeden genç futbolcu Renato Nhaga, karşılaşma sonrası basın mensuplarına duygularını aktardı.

Ligdeki ilk golünü atmanın ve galibiyete katkı sağlamanın mutluluğunu yaşadığını belirten Nhaga, "Ligde ilk golümü atıp galibiyete katkıda bulunduğum için çok mutluyum. Takıma yardımcı olduğum için de çok mutluyum" şeklinde konuştu.

Taraftarın desteğinin kendisini daha da motive ettiğini vurgulayan Gine-Bissaulu yıldız adayı, "Desteklerini hissediyorum. Onlar sayesinde daha çok motive oluyorum. Çalışmaya devam edeceğim. Onları mutlu etmek için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

Attığı golün ardından Mario Lemina ile yaptığı kutlamanın hikayesini anlatan Nhaga, "Daha önceden konuşmuştuk bunu. Çok sevdiğim bir oyuncunun dansını ona göstermiştim. O da 'Gol attığın bir gün dans ederiz' demişti. Bugüne kısmetmiş. Golün üzerine dans ettik beraber" dedi.

Galatasaray'a transfer olmadan önce kulübün büyüklüğünü bildiğini söyleyen genç oyuncu, içeride bulduğu atmosfer karşısında şaşkınlık yaşadığını belirtti. Nhaga, "Zaten ne kadar büyük bir camia olduğunu biliyordum. Ama şuna çok şaşırdım; gerçekten bir aile hissi var, içeride çok güzel bir ortam oluşturmuşlar" diye ekledi.

Kulübe uyum sağladığını ve kendini evinde gibi hissettiğini ifade eden 18 yaşındaki futbolcu, tecrübeli takım arkadaşlarından faydalandığını da sözlerine ekledi. "İlkay Gündoğan'dan da çok şey öğreniyorum. Adım adım kendimi geliştirmeye devam ediyorum" açıklamasını yapan Nhaga, İstanbul'da kendisini iyi hissettiğini ve İngilizcesini geliştirmeye devam ettiğini de söyledi.

Sizce Renato Nhaga, Galatasaray'da önümüzdeki sezonlarda düzenli olarak ilk 11'de oynayabilecek mi?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri