65 yaşındaki İngiliz yazar ve televizyon yapımcısı Fallon, hastalığın erken evrede fark edildiğini ve 2 hafta içinde ameliyat olacağını duyurdu. Fallon, yaptığı açıklamada teşhis sürecinin detaylarını paylaştı.
Fallon, “Noel'den bir hafta önce rutin bir mamografi çektirdim. Hiçbir belirtim yoktu ama yetenekli bir radyoloji teknisyeni şüpheli bir şey fark etti” ifadelerini kullandı. Bu şüphe üzerine kendisinin daha ileri testlere ve sonunda biyopsiye gönderildiğini belirtti.
O zamandan beri daha fazla mamografi, daha fazla biyopsi ve sorunlu bölgeyi tam olarak belirleyebilmeleri için bir MR çektirdiğini aktaran Fallon, sürecin bu şekilde ilerlediğini kaydetti.
Fallon, daha önce 2018 yılında uzun süreli ilişkisinin sırrını açıklarken de dikkat çekici ifadeler kullanmıştı. Ünlü yazar, “Joan Collins'in sözlerini biraz değiştirerek söylersek; ayrı banyolar mutlu bir ilişkinin sırrıdır” demişti.
Açıklamasının devamında, “Ayrı yatak odaları ise felaket olurdu. Bunun dışında gerçekten bilmiyorum; kulağa acınası geliyor ama idare etmek zorundasınız. Arkadaş olmalısınız ve birlikte gülebilmelisiniz” şeklinde konuşmuştu.
Sizce zorlu sağlık süreçleri, uzun süreli ilişkilerdeki dayanışmayı nasıl etkiler?