Rize Valiliği’nden yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bayramda gerçekleştirdiği hastane ziyareti hatırlatıldı. Ziyaret sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen ve kendisinden imzalı forma talep eden Safa Doruk Balaydın’ın bu isteği kaydedildi. Açıklamada, Safa Doruk Balaydın ve ailesinin Rize Valisi İhsan Selim Baydaş’ı ziyaret ettiği bilgisi paylaşıldı. Bu ziyaret sırasında, milli futbolcu Arda Güler tarafından imzalanan milli takım forması’nın, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Arda Güler’in selamlarıyla kendisine takdim edildiği ifade edildi. Vali İhsan Selim Baydaş yaptığı açıklamada, “Biz hastaneye geldik ve dedik ki hasta ziyaret edelim. Safa dedi ki ‘Ben forma istiyorum.’ Cumhurbaşkanımız da Gençlik ve Spor Bakanımız’a konuyu talimatlandırdı. Gençlik Spor Bakanımız da formayı imzalatarak hediye olarak gönderdi.” dedi. Vali Baydaş, formayı verirken, “Biz sana formayı hem Cumhurbaşkanımızın hem Gençlik ve Spor Bakanımızın hem de Arda’nın hediyesi olarak veriyoruz. Normalde imza atarken imza atıp geçerler ama üstüne ismini yazarak imzalamış.” şeklinde konuştu. Arda Güler’in milli ve manevi duruşu ile örnek olduğunu vurgulayan Vali Baydaş, milli takımdaki genç jenerasyona da değindi. Baydaş, “Allah nazardan saklasın. Her biri hakikaten hem yetenekleriyle çok temayüz etmiş çocuklar hem de ahlaklarıyla, edepleriyle, milli ve manevi duruşlarıyla örnek çocuklar.” değerlendirmesinde bulundu. Ziyaretin sonunda Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Safa Doruk Balaydın’a ayrıca Çaykur Rizespor’un imzalı formasını da hediye etti. Sizce sporcuların bu tür jestleri genç hayranlar üzerinde nasıl bir etki bırakıyor? |
|