Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚗 Samsun'dan İstanbul'a Gezmeye Gelen Sürücüye 21 Bin Lira Ceza

📍İstanbul’un Kadıköy ilçesindeki Caddebostan sahil yolunda yapılan trafik denetimlerinde, egzoz sistemi mevzuata uygun olmayan bir araç trafikten men edildi.

Denetim ekipleri tarafından durdurulan araçta yapılan incelemelerde, aracın susturucularının iptal edildiği ve katalizörünün söküldüğü belirlendi.

Bu tespitin ardından sürücüye, 21 bin lira idari para cezası kesildi. Ayrıca araç, 30 gün süreyle trafikten men edilerek yediemin otoparkına çekildi.

Olayla ilgili konuşan sürücü, Caddebostan’a gezmek amacıyla geldiğini ifade etti. Sürücü, "Caddede bir tur atmak için geldik. Aracımız egzozdan men oldu. Samsun'dan geldik. Susturucular iptalmiş" dedi.

21 bin lira ceza aldığını ve üzerine bir de otopark masrafı çıktığını söyleyen sürücü, "Köyde koyun kuzu ne varsa satacağız artık. Arabamı çok seviyordum. Sırf gezmek için çıkmıştım" şeklinde konuştu.

Sizce bu tür teknik ihlallere uygulanan yüksek cezalar trafik güvenliği için yeterli bir önlem mi?
samsundan-gezmeye-geldi-21-bin-lira-ceza-yedi-koyde-ne-varsa-satacagiz-artik-opqh.png

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri