Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🎗️ Semiramis Pekkan'dan Sağlık Durumu ve Evliliğine Dair İçten İtiraflar

📍Semiramis Pekkan, 2025 yılının Eylül ayında konulan akciğer kanseri teşhisinin ardından geçtiğimiz ay kemoterapi sürecini başarıyla tamamladığını duyurmuştu. Ünlü isim, şimdi de Serda İle Masadaki Sırlar programında eski eşi Ercüment Karacan ile olan ilişkisine dair samimi açıklamalarda bulundu.

Pekkan, Haldun Dormen ile birlikte olduğu dönemde bir partide tanıştığı Karacan'a ilk görüşte çok aşık olduğunu belirtti. O sırada Karacan'ın evli olduğunu bildiğini, ancak bu durumun kendisini hiç ilgilendirmediğini söyledi.

İlk tanıştıklarında Karacan'ın kurduğu iki cümlenin kendisi için çok önemli olduğunu vurgulayan Pekkan, "Bir tanesinde, 'Semiramis, ben evliyim biliyorsun' dedi. 'Biliyorum, beni hiç alakadar etmiyor' dedim. Çünkü o kadar bitmiştim yani" ifadelerini kullandı.

Karacan'ın hemen ardından "Ama ben ayrılıyorum" demesi üzerine ise yine aynı cevabı verdiğini aktardı: "O da beni alakadar etmiyor" dedim. Pekkan, programda o süreçte Karacan'ın ayrılık aşamasında olduğunu duymanın kendisini derinden rahatlattığını itiraf etti.

"Aslında ayrılma evresinde olan bir evliliği varmış, onu öğrenmiş olduk" diyen Semiramis Pekkan, "Tabii o an 'Beni alakadar etmiyor' demişimdir ama aslında etti. Neden etti? Çünkü, benim hayatıma girmemle evliliği bitecek bir adam olmadığını hissetmek, benim için büyük bir rahatlıktı" şeklinde konuştu.

1974 yılında evlenip 1986'da ayrıldığı Ercüment Karacan ile geçen yıllarını değerlendiren Pekkan, ilişkilerini özetlerken duygusal ifadeler kullandı. Ünlü isim, "Şahane bir evliliğim ve hayatım oldu. Benim için onunla o 18 seneyi yaşamak, 8 üniversite bitirmekten daha önemliydi" dedi.

Sizce, geçmişte yaşanan ve toplum tarafından yargılanabilecek bir aşk hikayesi, tarafların mutluluğu ve beraber geçirdikleri kaliteli zaman göz önüne alındığında, sonradan bu şekilde olumlu anılabilir mi?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri