Serdar, "İlk maçın öncesinde bir şey yoktu. Maçtan sonra birkaç olay oldu. Galatasaray tarafı da bu olaylara sinirlendi. Maçın önemi arttı. İki taraf da kendini göstermeye çalıştı" dedi. Galatasaray'ın stadında oynamanın her zaman zor olduğunu belirten Dursun, ilk yarıya biraz ürkek başladıklarını ifade etti.
Dursun, "Topla çıkışları daha iyi yapabilirdik. İlk gole ofsayt diyorlar. Ismail Jakobs'un bir adım önde olduğunu söylüyorlar. Ayrıca lehimize penaltı da olabilirdi" şeklinde konuştu. İlk yarıda Galatasaray'ın üstünlüğünün olduğunu kabul eden tecrübeli futbolcu, ikinci yarıda daha ofansif oynamaya çalıştıklarını vurguladı.
"Galatasaray'a önde basmaya çalışırsanız hatalar yapabiliyorlar. Galatasaray da 8 günde üçüncü maçına çıktı. Son yarım saatte psikolojik yorgunlukları ortaya çıktı. Golü de atınca üstünlük bize geçti" diyen Serdar Dursun, Agyei'nin direkten dönen şutuna da değindi.
Serdar, "Böyle maçlarda biraz şans olacak. İki maçta böyle değerli bir camiaya karşı 4 puan aldık. 1 puan güzel ama belki son 15 dakikada 3 puan alabilirdik" ifadelerini kullandı. Kendi performansını artırmaya çalıştığını belirten golcü, hedeflerini açıkladı.
"Her maç üstüne koyarak devam etmek istiyorum. Pozisyon gelince değerlendirmeye çalışıyorum. Kendimi göstermek istiyorum. Elimden geleni yapıp Dünya Kupası'nda bulunmak istiyorum" diyen Dursun, bugün bir gol atsa güzel olacağını söyledi.
Kalan maçlarda daha iyi oynayarak millî takım hocamız Vincenzo Montella'ya kendini göstermek istediğini vurgulayan Serdar Dursun, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışına da değindi. Deneyimli futbolcu, "Galatasaray'ın önemli avantajı vardı. İki hafta sonra Fenerbahçe ile derbi oynayacaklar" dedi.
"Ona psikolojik olarak daha iyi başlayacaklardı. Bugünden sonra şanslar eşitlendi. Hak eden kazansın” sözleriyle yarışa ilişkin görüşlerini dile getirdi.
Sizce Serdar Dursun, performansıyla Türkiye A Milli Takımı'nda Dünya Kupası kadrosuna girmeyi hak ediyor mu?