Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🔍 Skandal Cami Videosu Paylaşan Kişi Gözaltına Alındı: Pişmanım Dedi

📍İnegöl ilçesinde, ramazan ayı içerisinde skandal bir olay yaşandı. Huzur Mahallesi’ndeki bir camide, Emircan Y. isimli şahıs, küfürlü şarkı eşliğinde belden yukarısı çıplak halde dans ederek görüntülerini kaydetti.

Çektiği bu skandal görüntüleri sanal medya hesabından paylaşan Emircan Y.’nin eylemleri, kısa sürede büyük tepki topladı. Gelen ihbarlar üzerine harekete geçen İnegöl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği ekipleri, çalışma başlattı.

Ekipler, yürüttükleri çalışmalar sonucunda şüpheli Emircan Y.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltı işleminin ardından emniyette ifadesi alınan şüpheli hakkında yasal işlemler başlatıldı.

Emniyetteki sorgusunda şüpheli Emircan Y., “Ben böyle bir şeyi ilk kez çektim. Farkında olmadım. Böyle bir tepki olacağını bilmiyordum. Pişmanım” şeklinde ifade verdiği öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Emircan Y., adliyeye sevk edildi. Savcılık tarafından yürütülen soruşturma kapsamında şüphelinin çıkartılacağı mahkemece tutuklanıp tutuklanmayacağı merak konusu oldu.

Sosyal medyada dini değerlere hakaret içeren bu tür eylemlerin cezai yaptırımları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri