Mağazanın açılış törenine; TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, TFF Başkan Vekilleri Mecnun Otyakmaz ve Fuat Göktaş ile diğer üst düzey yöneticiler katıldı. Kurdele kesiminin ardından Hacıosmanoğlu ve Orakçıoğlu birlikte mağazayı gezerek milli takımın yeni formalarını inceledi.
Damat Tween'in Dünya Kupası yolculuğunda kendilerine uğur getireceğine inandığını belirten TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, "Allah'ın izniyle Dünya Kupası'na gideceğiz. Orada sponsorlarımıza da ayrı sorumluluklar düşüyor" dedi.
Hacıosmanoğlu, "Cenab-ı Allah nasip ederse gittiğimizde sponsorlarımıza da takviyeler yükleyeceğiz. Mağaza açtık ama bunu daha da geliştirmemiz lazım. Milli takım formalarımızın vatandaşlara ulaşması zor oluyor" ifadelerini kullandı.
TFF Başkanı, belki kulüplerle anlaşma yaparak onların mağazalarında da milli takım standları açmayı düşündüklerini söyledi. Hacıosmanoğlu, "Mağazamız hayırlı olsun. Hem Damat Tween ailesine hem de milli takımımızın Dünya Kupası yolculuğunda inşallah ışık olur" diye konuştu.
Yapılan iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu ise, "Bugün biz global olarak 80 ülkedeyiz. Aynı zamanda milli takımımızla birlikte bayrağımızı en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum" dedi.
Orakçıoğlu, "Avrupa Şampiyonası finallerinde de milli takımımızı giydirdiğimiz zaman bizim koleksiyonumuz en iyi koleksiyonlardan biri olarak gösterilmişti. Biz de bu başarılı genç jenerasyonun enerjisini artıran bir koleksiyon yapıyoruz" şeklinde konuştu.
Bu mağaza ile dünyanın her yerinden gelen yönetici ve takımlara, kendilerini temsil eden ürünleri hediye etme şansı oluştuklarını belirten Orakçıoğlu, koleksiyonda en çok sevdikleri renklerin kırmızı ve beyaz olduğunu vurguladı.
Başkan Hacıosmanoğlu, 24 yıl sonra Dünya Kupası'na gideceklerini ve bunun için markadan özel tasarımlı elbise istediklerini dile getirdi. Orakçıoğlu da bu konuda ekiplerinin çalışmalarına devam ettiğini ve teknik ekip ile oyuncularla birlikte iyi bir karar vereceklerini söyledi.
Açılış töreni, forma ve hediye takdiminin ardından gerçekleştirilen fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Sizce A Milli Takım, 24 yıl aradan sonra Dünya Kupası'na katılma hedefine ulaşabilir mi?