Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

✈️ TUSAŞ, Boeing 737 MAX 10 İlk Ürün Teslimatını Gerçekleştirdi

📍TUSAŞ (Türk Havacılık ve Uzay Sanayii), sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla, Boeing 737 MAX 10 Section 48 ilk ürün teslimatını başarıyla tamamladığını duyurdu. Yapılan açıklamada, bu teslimatın şirketin havacılık yapısal üretim alanındaki kabiliyetlerinin geldiği noktayı göstermesi bakımından önemli bir adım olduğu vurgulandı.

Şirketin, tüm çalışmalarını yüksek kalite ve güvenilirlik odaklı bir üretim anlayışıyla sürdürdüğü belirtildi. Bu ilke doğrultusunda, küresel havacılık endüstrisindeki sorumluluklarını daha ileriye taşımayı hedefledikleri ifade edildi.

TUSAŞ tarafından yapılan resmi açıklamada, "Boeing 737 MAX ailesinin en yeni ve en gelişmiş varyantlarından biri olan 737 MAX 10 için ilk ürün teslimatını gerçekleştirdik" denildi. Bu başarının, şirketin havacılık yapısal üretimindeki yetkinliğini bir adım daha ileri taşıdığının altı çizildi.

Açıklamanın devamında, küresel havacılık ekosistemi içerisinde üstlendikleri rolü ve sorumlulukları her geçen gün genişlettikleri kaydedildi. Sürdürülebilirlik anlayışından ödün vermeden, yüksek kalite ve güvenilirlik standartlarıyla değer üretmeye devam edecekleri mesajı verildi.

Bu gelişme, Türk havacılık sanayisinin kritik öneme sahip yapısal parça üretimi alanında uluslararası arenadaki konumunu güçlendiren bir hamle olarak değerlendiriliyor. TUSAŞ'ın, dünyanın önde gelen ticari uçak üreticilerinden Boeing ile olan iş birliğinde yeni bir aşamaya geçtiği görülüyor.

Sizce bu önemli teslimat, Türkiye'nin küresel havacılık tedarik zincirindeki yerini nasıl etkileyecek?
boeing-2450834.jpg

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri