📍Vakıflar Genel Müdürlüğü, Gazze'deki insani krizin etkilerini hafifletmek amacıyla ramazan ayı boyunca bölgedeki sivillere yönelik yardım faa...

Nuseyrat Mülteci Kampı ile Deyr El Balah bölgesinde kurulan yemek üretim noktalarında, her gün hazırlanan 10 bin adet sıcak yemek paketi, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Bu dağıtım faaliyetleri, ramazanın manevi atmosferi içinde gerçekleştiriliyor.

Planlamalara göre, ramazan ayı boyunca toplamda 290 bin iftar paketinin dağıtılması hedefleniyor. Bu büyük ölçekli organizasyon, bölgedeki insani ihtiyacın karşılanmasına katkı sağlamayı amaçlıyor.

Yüzyıllardır süregelen vakıf geleneği ve yardımlaşma anlayışı çerçevesinde, Gazze’deki ailelerin iftar sofralarının zenginleştirilmesi ve onlara destek olunması amaçlanıyor. Çalışmalar, ramazan süresince kesintisiz devam edecek.

Sizce uluslararası toplumun insani kriz yaşanan bölgelere yönelik yardım çabaları yeterli düzeyde mi?
vakiflar-iftar-2445476.jpg

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri