Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🏎️ Verstappen, Guardian Muhabirini Basın Toplantısından Kovdu

📍Red Bull takımının misafirhanesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen 28 yaşındaki Hollandalı pilot Max Verstappen, basın toplantısı başlamadan önce Guardian gazetesi muhabirini işaret ederek, "Bir saniye, o gitmeden konuşmuyorum." ifadesini kullandı.

Muhabirin bu sözün ciddi olup olmadığını sorması üzerine Verstappen, "Evet" şeklinde yanıt verdi. Hollandalı pilot, bu tavrının geçen sezon yaşanan bir olaya dayandığını açıkladı.

Verstappen, bu davranışının gerekçesinin, 2024 sezonunun son yarışı olan Abu Dabi Grand Prix'si sonrasındaki basın toplantısında yaşananlarla bağlantılı olduğunu doğruladı. O toplantıda Guardian muhabiri Giles Richards belirli bir soru sormuştu.

Söz konusu Abu Dabi basın toplantısında, McLaren pilotu Lando Norris'in şampiyonluğu kazandığı bir ortamda, Richards, Verstappen'e İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenen yarıştaki bir kazayla ilgili pişmanlık duyup duymadığını sormuştu.

Verstappen, o Barselona Grand Prix'si sırasında George Russell ile çarpışmış, bu kaza nedeniyle yarış içi zaman cezası almış ve 9 puan kaybetmişti. Muhabirin sorusu pilotu oldukça rahatsız etmiş görünüyordu.

Hollandalı star, o anki basın toplantısında soruya, "Sezondaki diğer tüm şeyleri unutuyorsun. Bahsettiğin tek şey Barselona. Bu sorunun geleceğini biliyordum. Şimdi bana aptalca sırıtıyorsun." şeklinde tepki göstermişti. Görünüşe göre bu olay, pilotun hafızasından silinmemişti.

Sizce sporcular, geçmişte kendilerini rahatsız eden soruları soran gazetecileri etkinliklerden uzaklaştırma hakkına sahip midir?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri