Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 WhatsApp Sohbet Listelerini Akıllı Yönetim Gücüne Dönüştürüyor!

BinGünlükHaber

Gazeteci
Gazeteci
Okur Üye
Üye
📍WhatsApp, kullanıcı deneyimini bir üst seviyeye taşıyacak devrim niteliğinde bir güncelleme üzerinde çalışıyor. Sohbet listeleri artık sadece mesajları gruplamakla kalmayacak, kapsamlı bir toplu yönetim aracına dönüşecek. Bu özellik, özellikle yoğun mesaj trafiği yaşayan teknoloji meraklıları için bir nimet olacak.

Yeni sistem sayesinde, aynı listede bulunan tüm sohbetlere tek bir hamleyle tema ve bildirim ayarı uygulayabileceksiniz. Artık iş arkadaşlarınız için ayrı, yakın arkadaşlarınız için ayrı görsel ve işitsel profiller oluşturmanız mümkün olacak. Bu, yüzlerce kişi için tek tek uğraşma dönemini sona erdirecek.

Örneğin, iş listesindeki tüm sohbetler için tek tip koyu bir tema ve profesyonel bir bildirim sesi seçebileceksiniz. Arkadaş grubunuzdaki sohbetler ise daha renkli temalara ve eğlenceli bildirimlere kavuşacak. Telefonunuz çaldığında, sadece bildirim sesinden gelen mesajın iş mi yoksa özel mi olduğunu anında anlayabileceksiniz.

Ancak, bu gelişmiş kontrol panelinin bir bedeli olabilir. Sızdırılan bilgilere göre, bu toplu yönetim özellikleri, WhatsApp'ın üzerinde çalıştığı "WhatsApp Plus" adlı premium bir abonelik modeline dahil edilebilir. Bu, kullanıcıların gelişmiş araçlar için aylık ücret ödemesi anlamına gelebilir.

Elbette, uygulamanın temel işlevleri olan mesajlaşma, arama ve mevcut liste gruplama özellikleri ücretsiz olarak kullanılmaya devam edecek. Yeni sistem, temel kullanıcı kitlesini etkilemeden, güçlü kullanıcılar için ekstra bir katman sunmayı hedefliyor gibi görünüyor.

Sizce, bu kadar temel bir yönetim özelliği için premium bir abonelik modeli makul bir yaklaşım mı?
653740-640xauto.jpg

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri