Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 Yerli Dijital Eğitim Platformu Wise&Rise'tan Büyük Hamle: Hedef 'Eğitimin Netflix'i' Olmak

BinGünlükHaber

Gazeteci
Gazeteci
Okur Üye
Üye
📍Türkiye merkezli bir dijital eğitim platformu olan Wise&Rise, "Eğitimin Netflix'i olmak" şeklinde özetlenen iddialı bir vizyonla, Eylül 2024 tarihinde yayın hayatına başladı. Bu yenilikçi girişim, Onur Beykoz, Hüseyin Gürhan Temiz ve Enver Nadir Coşar isimli üç girişimci tarafından kuruldu.

Platform, kullanıcılarına sunduğu içerik çeşitliliği ve hacmiyle dikkat çekiyor. Bugün itibarıyla Wise&Rise, tam 10 farklı kategori altında, 800'ün üzerinde ders videosu ve toplamda 7.000 dakikayı aşan bir eğitim içeriği kütüphanesine ev sahipliği yapıyor.

Kullanıcılar, platformda ebeveynlik, sağlık, kişisel gelişim ve psikoloji gibi kişisel odaklı alanlardan, profesyonel becerileri geliştirmeye yönelik iş dünyası konularına kadar geniş bir yelpazede eğitim alabiliyor. Ayrıca gastronomi ve sanat gibi ilgi çekici kategoriler de platformun sunduğu içerik çeşitliliğini zenginleştiriyor.

Wise&Rise'ın temel iş modeli, Netflix benzeri bir abonelik sistemi üzerine kurulu. Kullanıcılar, düşük maliyetli bir aylık veya yıllık ücret karşılığında, platformdaki tüm bu kapsamlı içerik kütüphanesine sınırsız erişim hakkı elde ediyor.

Bu model, geleneksel ve genellikle pahalı olan kurs bazlı eğitim anlayışına karşı, daha esnek ve erişilebilir bir alternatif sunmayı amaçlıyor. Platform, kişiselleştirilmiş öğrenme deneyimi sunmak için yapay zeka destekli öneri algoritmaları kullanmayı da hedefliyor.

Wise&Rise ekibi, önümüzdeki dönemde içerik portföyünü daha da genişletmeyi ve platforma canlı dersler, sertifika programları ve etkileşimli öğrenme araçları gibi yeni özellikler eklemeyi planlıyor. Bu hamleler, platformun "herkes için eğitim" misyonunu güçlendirmeye yönelik.

Sizce, Netflix tarzı bir abonelik modeli, online eğitimin geleceği için doğru ve sürdürülebilir bir formül mü?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri