Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

CHP Milletvekili Nail Çiler TEM Otoyolu'nda Trafik Kazası Geçirdi

MesutMesut is verified member.

Tanınmış üye
admin
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, 3 Mart 2025 tarihinde TEM Otoyolu'nun Körfez ilçesi Yeniyalı Mahallesi mevkisinde bir trafik kazası geçirdi. Olay, saat 16.30 sıralarında, Ankara istikametine seyir halinde olan Çiler'in bulunduğu otomobilin, aynı yönde ilerleyen iki araçla çarpışması sonucu meydana geldi. Kaza sonucunda araçlarda maddi hasar oluşurken, Milletvekili Nail Çiler ve diğer araç sürücüleri kazayı yara almadan atlattı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen jandarma ekiplerinin incelemelerinin ardından, Çiler yolculuğuna devam etti.

Nail Çiler, 1959 yılında Muş'un Malazgirt ilçesinde doğmuş olup, Erzurum Teknik Üniversitesi Matematik Öğretmenliği bölümünden mezun olmuştur. Meslek hayatına 1978-1979 öğretim yılında Gebze Lisesi'nde başlayan Çiler, 1983 yılında Gebze'nin ilk özel dershanesinde kurucu müdür olarak görev yapmıştır. Eğitim sektöründeki çalışmalarının yanı sıra, 1994 yılında Gebze Ticaret Odası Meclis Üyesi olarak başladığı görevinde, sırasıyla Yönetim Kurulu Üyeliği, Muhasip Üyelik ve Başkan Yardımcılığı görevlerini üstlenmiştir. 2023 yılında CHP Kocaeli Milletvekili olarak seçilen Çiler, bölgesindeki altyapı sorunları ve doğalgaz patlamaları gibi konuları Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde gündeme getirerek, vatandaşların sorunlarına çözüm arayışında bulunmuştur.

Son olarak, 3 Mart 2025 tarihinde TEM Otoyolu'nda yaşanan trafik kazasında herhangi bir yaralanma olmaması, sevenlerine ve bölge halkına rahat bir nefes aldırmıştır. Kazanın ardından Çiler'in sağlık durumunun iyi olduğu ve çalışmalarına devam ettiği bilgisi alınmıştır.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri