🎮 Efsane Yönetmenden RE Requiem İçin Sıra Dışı Mod Talebi!

BinGünlükHaber

Gazeteci
Gazeteci
Okur Üye
Üye
📍Devil May Cry ve Bayonetta gibi oyunların efsanevi yaratıcısı Hideki Kamiya, serinin en yeni survival horror deneyimi Resident Evil Requiem için ilginç bir çağrıda bulundu. Kamiya, oyuna "korkutucu olmayan bir mod" eklenmesini istiyor.

Orijinal Resident Evil 2’nin de yönetmeni olan isim, yeni stüdyosu Clovers Inc. ekibiyle birlikte, bir meslektaşının Leon S. Kennedy ile macerasını izlerken görüntülendi. Paylaşılan kısa videoda, Kamiya'nın bu isteğini dile getirdiği anlar yakalandı.

Kamiya, "Uzun zamandır söylüyorum, ‘korkutucu olmayan’ bir mod yapmalılar," diyor. Yanındaki bir geliştirici ise bu fikre "Ama bu oyunun konseptini tamamen bozar..." diyerek karşı çıkıyor. Kamiya'nın cevabı ise oldukça net: "Ben sadece bulmacaların tadını çıkarmak istiyorum! Bulmacalar ve dövüşler. Korkutucu şeyleri istemiyorum..."

İronik olan, Leon S. Kennedy karakterini oyun dünyasına ilk tanıtan kişinin de Kamiya olması. 1998 yılında çıkan Resident Evil 2’de 21 yaşındaki çaylak polisi oynatan Kamiya, şimdi 28 yıl sonra aynı karakterin ellili yaşlarındaki halini izliyor.

Videoda Kamiya'nın "Leon artık genç değil, değil mi?" demesi de odadakileri kahkahaya boğuyor. Kamiya da bu espriye katılarak, "Sanırım bu ikimiz için de geçerli. Camdan evlerde yaşayanlar..." diyerek yaşlarına şaka yollu bir gönderme yapıyor.

Bu talep gündemdeyken, Requiem’in yönetmeni Koshi Nakanishi’den önemli bir haber geldi. Nakanishi, önümüzdeki aylarda planlanan güncellemelerin ardından, oyuna büyük bir hikaye DLC’si geleceğini duyurdu. Oyun, geçen hafta itibarıyla 5 milyon kopya satarak büyük bir başarıya imza attı ve fiziksel kopyalarda stok sorunları yaşanmaya başladı.

Sizce Resident Evil Requiem gibi bir survival horror oyununa "korkusuz mod" yakışır mı? Fikirlerinizi yorumlarda bekliyoruz!
resident-evil-2-director-hideki-kamiya-calls-for-a-non-scary_8rey.jpg

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri