🥊 Eski Boksör, Nikah Şahidi Arkadaşını Tek Yumrukla Öldürdü

📍İstanbul Büyükçekmece'de yaşanan olayda, eski bir boksör, iki yıl önce nikah şahitliğini yaptığı arkadaşını tek yumrukla öldürdü. İddiaya göre Seyit Göçüm, arkadaşından borç almış, faiziyle birlikte yaklaşık 4 milyon lira ödemiş olmasına rağmen, şüphelinin para istemeye devam etmesi tartışmayı başlattı.

İki arkadaş bir kafede buluştu ve yaşananlar güvenlik kameralarına yansıdı. Gözü dönmüş saldırgan, önce Seyit Göçüm'e yumruk attı, ardından arkadaşının eşine saldırdı. Aldığı darbenin etkisiyle fenalaşan Seyit Göçüm, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay yerine gelen polis ekipleri, saldırgan eski boksörü gözaltına aldı. Yapılan işlemlerin ardından şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Hayatını kaybeden Seyit Göçüm'ün eşi ise olayla ilgili açıklamalarda bulundu. Eşinin katil zanlısı tarafından tehdit edildiğini belirten kadın, "13 Ocak'ta Gürsoy K. eşimin iş yerine geldi. Bana, 'kocan nerede?' dedi" ifadelerini kullandı.

Kadın, zanlının kocasının hala kendisine borcu olduğunu iddia ettiğini ve kendisini tehdit ettiğini söyledi. "Sen yabancısın, seni deport ettiririz, şikayetinden vazgeç' dediler. Evden çıkamıyorum, işime gidemiyorum" diyerek yaşadığı korkuyu anlattı.

"Ben para istemiyorum sadece adalet istiyorum. Hayatımızı mahvetti" diyerek sözlerini tamamlayan Göçüm'ün eşi, adalet talebini yineledi.

Sizce borç ve faiz anlaşmazlıkları bu denli şiddetli sonuçlara yol açmamak için nasıl önlenebilir?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri