🔥 Fenerbahçe'de Tedesco ve Özek İle Yol Devam Kararı Alındı

📍Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sadettin Saran ve yönetim kurulu üyeleri, dünkü Fatih Karagümrük mağlubiyetinin ardından önemli bir dizi toplantı gerçekleştirdi. İlk olarak, Teknik Direktör Domenico Tedesco ve Futbol Direktörü Devin Özek ile bir görüşme yapıldı.

Bu görüşmenin hemen sonrasında, kulübün yönetim kurulu, iki ismin geleceğiyle ilgili nihai kararı almak üzere kendi içinde kapalı bir toplantı düzenledi. Toplantıların tamamlanmasının ardından Başkan Sadettin Saran, kulüp binası önünde bekleyen basın mensuplarına açıklama yaptı.

Saran, yönetim olarak alınan kararı net bir şekilde açıkladı ve her iki isimle de yola devam edileceğini duyurdu. Başkan Saran, açıklamasında takımın son performansına da değinerek tepkisini gösterdi.

Fenerbahçe Başkanı, konuyla ilgili olarak, "Bugüne kadar hep söylediğimiz futbolun tam dışında bir futbol oynandı dün. Çok şaşırdık, çok üzüldük" ifadelerini kullandı. Yaşanan hayal kırıklığını dile getiren Saran, yönetim olarak uzun süre toplantı halinde olduklarını da sözlerine ekledi.

Sadettin Saran, "Bugün arkadaşlarla da konuştuk, bu saate kadar buradayız. Devam ediyoruz bir daha böyle bir şey olmayacak, gerekli ültimatomlar verildi" diyerek sürecin nasıl ilerleyeceğine dair önemli bir mesaj verdi. Bu açıklama, teknik ekip için bir uyarı niteliği taşıyor.

Sizce Fenerbahçe yönetiminin bu kararı doğru mu?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri