Musabeyli'nin annesi Emine Rüstem (60), kayıp kızına seslenerek endişelerini ve acılarını dile getirdi. Rüstem, "Kızıma sesleniyorum; neredeysen çık gel, biz senin arkandayız" ifadelerini kullandı.
Emine Rüstem, duygusal çağrısını, "Ölüyse de sağ ise de haberini duymak istiyoruz. Hatice, neredeysen gel kızım" sözleriyle sürdürdü. Aile, Hatice Musabeyli'nin sağ salim bulunması için yetkililerden ve kamuoyundan yardım bekliyor.
Olayla ilgili soruşturma sürerken, Adana emniyet birimleri kayıp kadının bulunması için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Aile fertleri, son görüldüğü andan itibaren tüm iletişim kanallarını denediklerini ancak sonuç alamadıklarını belirtti.
Hatice Musabeyli'nin fiziksel özellikleri ve kaybolduğu sırada üzerinde olan kıyafetlerle ilgili bilgiler, vatandaşlardan gelecek her türlü ipucu için paylaşılmaya devam ediyor. Aile, bu zorlu süreçte herkesten duyarlılık ve yardım talep ediyor.
Sizce toplum olarak kayıp şahısların bulunması sürecinde nasıl daha etkin bir rol alabiliriz?