🐕 Karabük'te Pitbull Saldırısı: Köpek Sahibi ve Evcil Hayvanı Yaralandı

📍Karabük'te yaşayan Yalçın Açıkgöz, evinin önündeki parkta köpeğini gezdirirken, başıboş bir pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Saldırı hem Açıkgöz'ün kendisini hem de evcil hayvanını hedef aldı.

Olay anında, sahipsiz pitbull aniden Açıkgöz'ün köpeğine saldırdı. Açıkgöz, köpeğini kurtarmaya çalışırken saldırgan köpek tarafından eli ve bacağından ısırılarak yaralandı.

Yaralı vatandaş, köpeğini zar zor pitbullun ağzından alabildiklerini ifade etti. Açıkgöz, kendi yaralarının çok önemli olmadığını ancak köpeğinin sakat kaldığını belirtti.

"Evimin önündeki parkta daha iki adım atmadan birden direkt köpeğime saldırdı" diyen Açıkgöz, "Ayırayım derken beni de ısırdı elimi, ayağımı. Benim yaralar çok önemli değil de köpeğim sakat kaldı. Ağzı burnu yırtıldı" şeklinde konuştu.

Açıkgöz ve köpeği, saldırı sırasında oradan geçmekte olan okul servisi şoförlerinin müdahalesi sayesinde kurtarıldı. Ancak pitbull bu kez de kendilerini kurtaran servis şoförüne saldırdı.

Açıkgöz, yaşananları, "Servisçi levye ile vurarak kendini kurtardı. Bizi de üç sokak ötede bıraktı" sözleriyle anlattı. Saldırgan pitbull ise olay yerinden kaçmayı başardı.

Yaşanan bu üzücü olayın ardından Yalçın Açıkgöz hastanede tedavi gördü, yaralı köpeğini ise veterinere götürdü. Saldırıya neden olan başıboş pitbullun akıbeti ise henüz bilinmiyor.

Sizce kamuya açık alanlarda başıboş ve tehlikeli ırktan köpekler için daha sıkı önlemler alınmalı mı?
kopek-aa-2446362.jpg

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri