Transistör ve diyot gibi temel elektronik bileşenlerde küresel pazarın yaklaşık yüzde 40'ına hükmeden Nexperia, sadece otomotiv sektörüne kritik tedarik sağlamakla kalmıyor. Şirketin geliştirdiği yüksek performanslı yarı iletkenler, tüketici elektroniğinden bilgisayar güç kaynaklarına, gelişmiş anakartlardan mobil şarj cihazlarına kadar her alanda, modern teknolojinin kalbinde yer alıyor. Bu durum, yaşanabilecek potansiyel bir tedarik kesintisinin, otomotiv üretim bantlarının çok ötesinde, yıkıcı ve geniş kapsamlı sonuçlar doğurma potansiyelini gözler önüne seriyor.
Bu krizin derin temelleri, geçtiğimiz ekim ayına dayanıyor. Hollandalı yetkililer, Nexperia'yı Çinli ana şirketi Wingtech Technology'den ayırma kararı almış, bu adımı "yönetim zafiyetleri" ve "Avrupa ekonomik güvenlik riskleri" gibi gerekçelere dayandırmıştı. Çin, bu hamleye karşı misilleme olarak kendi topraklarında üretilen Nexperia çiplerine ihracat kontrolleri getirerek sert bir yanıt vermişti. Diplomatik görüşmelerle kısmen yatışan bu önceki kriz süresince, Honda, Nissan, Volkswagen ve Bosch gibi dev otomotiv markalarının üretim hatlarında ciddi aksaklıklar yaşanmış, küresel tedarik zincirlerinin ne kadar hassas olduğu bir kez daha kanıtlanmıştı.
Nexperia Hollanda cephesi, cuma günü yaptığı resmi açıklamada, Çinli personelin kurumsal hesaplarına erişim kısıtlamasını doğrudan yalanlamadı. Ancak, bu kısıtlamanın şirketin Guangdong eyaletindeki montaj ve test tesisindeki üretim süreçlerini olumsuz etkilediği yönündeki iddialara kesin bir dille karşı çıktı. Çin Ticaret Bakanlığı ise Hollandalı şirketin bu savunmasını kabul etmeyerek, atılan adımın normal üretim ve operasyon süreçlerini "ciddi şekilde aksattığını" belirten net bir açıklama yayınladı, mevcut durumu teknolojik iş birliğine bir darbe olarak nitelendirdi.
Sektör analistleri, Nexperia'nın Çin'deki devasa üretim tesislerinin, şirketin küresel yarı iletken hacminin yüzde 50'si ile yüzde 75'i gibi kritik bir oranını karşıladığını tahmin ediyor. Otomotiv İnovasyon İttifakı CEO'su John Bozzella, daha ekim ayında, ihracat kontrollerinin yeniden başlamasının sadece küresel otomobil üretimini sekteye uğratmakla kalmayıp, diğer teknoloji odaklı endüstrilere de hızla sıçrayacağı konusunda güçlü uyarılarda bulunmuştu. Uzmanlar, Çin'deki bu tesis için alternatif bir tedarikçi veya üretim kapasitesi bulmanın en az altı ay sürebileceğini belirtiyor. Öte yandan, konuyla ilgili 14 Ocak'ta Hollanda'da yapılan duruşmanın ardından, şirketin kurumsal yönetim anlaşmazlığının çözümüne dair henüz hiçbir resmi açıklama yapılmamış olması, belirsizliği daha da artırıyor.
Teknolojinin temel üretim taşlarından olan çiplerde yaşanan bu uluslararası kriz, önümüzdeki dönemde cebimizdeki akıllı telefonlardan, evimizdeki akıllı cihazlara ve iş yerimizdeki yüksek performanslı bilgisayarlara kadar kullandığımız tüm teknolojik cihazların piyasadaki durumunu, fiyatlandırmasını ve bulunabilirliğini doğrudan etkileyebilir. Siz bu çip krizinin elektronik ürün fiyatlarına nasıl yansıyacağını düşünüyorsunuz ve yaşanabilecek stok sorunları nedeniyle yakın zamandaki akıllı telefon veya bilgisayar alma planınızı öne çekmeyi düşünüyor musunuz?
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.