Maçın hakemi Cihan Aydın'ı bir daha kendi maçlarına görevlendirilmesi halinde, kulüp yönetimine saha kenarında olmak istemediğini söyleyeceğini belirten İnan, sert ifadeler kullandı.
"Bu kadar ters bir hakem, bu kadar benden nefret eden bir hakem olduğunu düşünüyorum. İçimden geçenleri söylüyorum. O yüzden ben de onu sevmiyorum" dedi.
Sadece hakkının peşinde olduğunu vurgulayan Selçuk İnan, oyuncularının ve kendisinin verdiği emeğe dikkat çekti. Her gün çalıştıklarını ve takım için büyük emek sarf ettiklerini söyledi.
"Hayallerim var. Bu takımla, Kocaelispor ile ilgili kazanmak istediklerim var ama siz istediğinizi istediğiniz şekilde eğer yönlendirirseniz o zaman benim verdiğim emek boşa gidiyor" ifadelerini kullandı.
Genç teknik adam, bu durumu asla kabul etmeyeceğini ve kimseye de izin vermeyeceğini söyleyerek tepkisini gösterdi. Konuşmasının devamında, yaşananları "ayıp" olarak nitelendirdi ve bunun doğru bir şey olmadığını belirtti.
"Kocaelispor çok büyük bir kulüp. Ligin en renkli takımlarından biriyiz. En çok seyirci gelen kulüp" diyerek taraftar ve kulübün emeğinin yok sayılmaması gerektiğinin altını çizdi.
Türk hakemlerini sevdiğini ve desteklediğini her zaman söylediğini hatırlatan İnan, ancak bazı hakemlerin aleni olduğunu belirtti. Federasyon yetkililerini dikkatli olmaya çağırdı.
"Cihan Aydın bir hafta önce de bu hakem geldi. Neredeyse görmedim böyle bir şey. İki iç saha maçı üst üste iki aynı hakem. Niye gönderildi? Niye geldi? Bilmiyorum, onu kamuoyuna bırakıyorum" dedi.
Açıklamasını, "Başakşehir maçına da gelirse yine başkanımızla görüşeceğiz. Sağ kenarında olmayalım diyeceğiz" sözleriyle tamamladı.
Sizce bir teknik direktörün hakem performansı ile ilgili bu denli sert açıklamalar yapması doğru mu?