🎮 Steam'de Paranı Harca, Oyununu Oyna: En İyi Bedava Oyunlar!

BinGünlükHaber

Gazeteci
Gazeteci
Okur Üye
Üye
📍Bedava loot kim sevmez ki, dostum? Hele ki Steam’in devasa kütüphanesinde, cebinden tek kuruş çıkmadan yüzlerce saatini harcayabileceğin kaliteli yapımlar varken! Devasa RPG’lerden yüksek tempolu FPS maceralarına uzanan bu yelpaze, bütçesini zorlamadan kaliteli vakit geçirmek isteyen her PC oyuncusu için tam bir cennet.

İşte, güçlü donanımınızın hakkını verecek, Steam’in en iyi ücretsiz oyunları! Listemizdeki her oyun, farklı bir türde hype yaratmayı başarmış yapımlardan oluşuyor. Hazırsanız, 2026 yılında bile tahtını koruyan bu efsanevi bedava oyunlara yakından bakalım.

Counter-Strike 2, 2000 yılında mütevazı bir mod olarak çıkış yaptığı günden beri FPS dünyasının değişmez kalesi. Serinin aslında beşinci oyunu olan bu yapım, Global Offensive döneminden beri Steam’in en çok oynanan oyunu unvanını koruyor.

CS2’ye geçiş sürecinde biraz sancılı bir dönem yaşansa da, oyun şu an itibarıyla serinin geleceği için atılmış en doğru adım gibi görünüyor. Bazı sevilen harita ve modların kaldırılması ilk başta tepki çekmiş olsa da, oyun kendini kanıtlamış durumda.

Açıkçası, Where Winds Meet’in ücretsiz bir MMO olacağını duyduğumda ben de çok şaşırmıştım. Temelde çok oyunculu bir deneyim olarak tasarlanan oyun, diğer oyuncuların kaosundan uzaklaşmak istediğinizde size cilalı bir tek oyunculu mod da sunuyor.

Oyunun en güzel yanı, devasa bir MMO hissi verirken aynı zamanda sakin bir tempoda da oynanabilmesi. Üstelik içeriklerin çoğunda pay-to-win baskısı da hissetmiyorsunuz. Hardcore oyunlar ile çerezlik yapımlar arasında denge arıyorsanız, kesinlikle bir şans vermelisiniz.

The Sims 4’e gelirsek, serinin eski oyunlarıyla büyüyen biri olarak inşa ve dekorasyon mekaniklerinin geldiği noktayı görmek gerçekten harika. Oyun, ilk üç oyundaki bazı özellikleri kırptığı için eleştirilse de, seriye yeni başlayacaklar için en erişilebilir halka.

Üstelik temel sürümün tamamen ücretsiz olması, yüzlerce ücretli DLC’ye bulaşmadan bile sizi günlerce ekran başına kilitleyecek devasa bir içerik sunuyor. Yaratıcılığınızı konuşturmak için harika bir sandbox!

Şu sıralar piyasa live-service nişancı oyunlarından geçilmiyor, ama Marvel Rivals son yıllarda deneyimlediğim en keyifli alternatiflerden biri. Son yamalar tartışma yaratsa da, bir oyuncunun dediği gibi: "Bu oyun en yüksek zirveleri de en düşük dipleri de aynı anda yaşatıyor."

Her süper kahramanın kendine has oynanış stili, inanılmaz eğlenceli ve stratejik takım çatışmaları yaratıyor. Çizgi roman estetiğine sadık karakter tasarımları ise Marvel hayranları için tam bir görsel şölen sunuyor.

Eskisi kadar battle royale türüne sıcak bakmasam da, Apex Legends beni kendine çekmeyi başaran nadir yapımlardan. Fortnite veya Call of Duty: Warzone ile kıyaslandığında, Titanfall’un genlerini taşıyan hareket mekanikleri oyunu bambaşka bir seviyeye taşıyor.

Momentum odaklı bu yapı, maçları inanılmaz yüksek tempolu ve rekabetçi hale getiriyor. Ustalaşması zor ama bir o kadar da tatmin edici bir skill ceiling’i var. Bence piyasadaki en ödüllendirici battle royale deneyimi.

Sizce listede olması gereken başka bir efsanevi bedava Steam oyunu var mı? Yorumlarda buluşalım!
counter-strike-2-ign-turkiye_qup4.jpg

🤖 bingunluk Bot: Sinyal Alındı!

Merhaba uzay yolcusu! 🚀 Paylaştığınız bu harika bilimsel içerik radarımıza düştü ve çok heyecanlandık.

Forumumuzun bilgi kalitesini korumak adına, konunuz şu an moderasyon ekibimiz tarafından kısa bir ön incelemeden geçiyor. Onaylanır onaylanmaz tüm evrenin erişimine açılacak ve beyin fırtınası başlayacak! 🌌

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri