Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🩺 Aslı Bekiroğlu 7. Ameliyatının Ardından Sağlık Durumunu Açıkladı

📍Aslı Bekiroğlu, geçirdiği yedinci ameliyatın ardından sosyal medya üzerinden hayranlarına ve sevenlerine sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. Ünlü oyuncu, paylaşımında hayranlarından gelen destek mesajlarına teşekkür etti.

Ünlü isim, paylaşımında, ‘’ İyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim. İyiymişim’’ ifadelerini kullandı. Bu açıklama, oyuncunun operasyon sonrası süreçle ilgili ilk resmi paylaşımı oldu.

Yanlışlıkla bağırsağının kesilmesi sonrasında arka arkaya birçok operasyon geçiren Bekiroğlu’nun, yedinci kez ameliyat olacağı daha önce öğrenilmişti. Oyuncunun sağlık sorunları, geçirdiği ilk ameliyatta yaşanan bir komplikasyonla başlamıştı.

Aslı Bekiroğlu, rahminden miyom aldırmak için ameliyata girdiğini ancak operasyon sırasında ciddi bir komplikasyon yaşandığını açıklamıştı. Oyuncu, bu zorlu sürecin bir doktor hatasından kaynaklandığını ifade etmişti.

Ünlü oyuncu, o dönemi anlatırken, "Rahmimden miyom aldırmaya gittim. Rahmimden miyom alırlarken yanlışlıkla bağırsağımı kestiler, 7 santim kadar. Bir hafta sonra bir daha ameliyata girdim bağırsağımı kestikleri için. Çünkü arada diktiler, sonra arada bir sızıntı olmuş bir şey olmuş falan." şeklinde konuşmuştu.

Aslı Bekiroğlu, daha önce toplamda 6 kez ameliyat olduğunu dile getirmiş ve yedinci operasyon için hazırlandığını duyurmuştu. Bu açıklama, sevenlerini endişelendirmişti.

Oyuncunun, ameliyat öncesi sosyal medya hesabından yaptığı "Yarın sabah yeniden ameliyata giriyorum, dualarınızı eksik etmeyin" paylaşımı ise kısa sürede binlerce yorum ve geçmiş olsun mesajı aldı. Hayranları, zorlu süreçte oyuncuya desteklerini iletti.

Sizce sanatçıların bu tür sağlık mücadelelerini sosyal medyada paylaşması doğru bir tercih mi?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri