Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚨 Balıkçıların Hızlı Müdahalesi: Teknesi Batan 3 Kişi Kurtarıldı

📍Balıkçılar, İlçe açıklarında öğle saatlerinde denize açıldıkları sırada, suda çırpınan ve bağırarak yardım isteyen 3 kişiyi fark etti. Durumu gören balıkçılar, hemen yardıma ihtiyacı olan kişilerin bulunduğu bölgeye doğru ilerledi.

Yardım isteyen kişilerin, içinde bulundukları teknenin su alması sonucu denizde mahsur kaldığı anlaşıldı. Balıkçılar, mahsur kalan 3 kişiyi güvenli bir şekilde kendi botlarına aldı.

Ardından, balıkçılar tarafından kıyıya götürülen 3 kişi, tedbir amacıyla çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaşanan tüm bu anlar, kurtarma işlemini gerçekleştiren balıkçılar tarafından cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alındı.

Deniz kazası, kurtarma, balıkçı, ilk yardım, sahil güvenlik, tedbir hastaneye kaldırma

Sizce denizde seyir halindeyken alınabilecek en önemli güvenlik önlemi nedir?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri