Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🌿 Cevdet Yılmaz'dan Nevruz Mesajı: Bolluk ve Bereket Temennisi

📍Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yılmaz, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı mesajında, bahar bayramına ilişkin dileklerini ve temennilerini kamuoyu ile paylaştı.

Yılmaz mesajında, “Baharın müjdecisi, yeniden dirilişin ve umudun simgesi Nevruz'un gönül coğrafyamızın dört bir yanında birlik ve kardeşlik duygularımızın tazelenmesine vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. Ayrıca, bu özel günün bolluk ve berekete de öncülük etmesini temenni etti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı, mesajının devamında bölgesel barışa da vurgu yaptı. Tarih boyunca kadim medeniyetlere ev sahipliği yapmış olan coğrafyada, savaş dilinin değil barışın dilinin hakim olması gerektiğini belirtti.

Yılmaz, “Ötekileştirmenin değil, bir arada yaşama kültürünün egemen olduğu günler diliyorum” şeklinde sözlerini tamamladı. Bu ifadelerle, Nevruz'un aynı zamanda toplumsal uyum ve huzur için bir fırsat olduğunun altını çizmiş oldu.

Sizce Nevruz kutlamaları toplumsal birlik ve dayanışmayı güçlendirmek için nasıl bir rol oynuyor?
cevdet-yilmazaa-2389795.jpg

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri