Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🛒 E-Ticarete Adım Atacaklara Kapsamlı Eğitim Desteği Başlıyor

📍Ticaret Bakanlığı’nın öncülüğünde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), MÜSİAD ve TOBB Türkiye E-ticaret Meclisi iş birliğiyle hayata geçirilen eğitim programı, yerli üretici, esnaf ve KOBİ'leri e-ticaretle buluşturacak.

Trendyol’un da destekçileri arasında yer aldığı Elektronik Ticareti Güçlendirme Projesi, girişimciliği güçlendirmeyi ve küçük işletmeleri dijital ticaretin fırsatlarıyla tanıştırmayı amaçlıyor. Program, katılımcılara markalaşma, dijital görünürlük ve lojistik konularında önemli imkanlar sağlayacak.

Bu kapsamlı eğitimler, yerel üreticilere sadece yurtiçi pazarda değil, aynı zamanda küresel pazarlara açılma fırsatı da sunuyor. Proje, geleneksel ticaret yapan işletmelerin dijital dönüşümüne katkı sağlamayı hedefliyor.

Türkiye genelinde 30 ili kapsayacak olan projenin ilk eğitimleri, 6 Nisan Pazartesi günü Aydın Ticaret Odası’nda başladı. Açılışa, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu da katılarak projenin önemine dair değerlendirmelerde bulundu.

Aydın’da düzenlenen eğitimlere, Manisa ve Aydın ile bu illerin ilçelerinden esnaf ve KOBİ temsilcileri yoğun ilgi gösterdi. Katılımcılar, dijital ticaretin inceliklerini öğrenmek için eğitimlere katıldı.

Sizce bu tür eğitim projeleri, KOBİ'lerin dijitalleşme sürecini hızlandırmada ne kadar etkili olur?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri