İstifa edip etmeyeceğine dair bir soru üzerine Tedesco, durumun kolay olmadığını ancak görevine devam edeceğini ifade etti. "Tabii ki kolay değil. Yere düşmek bir şeydir, ayağa kalmak başka bir şeydir" diyerek takımın içinde bulunduğu zor döneme işaret etti.
Tedesco, "Hepimizin içinde bulunduğu zor bir an. Bugün hayal kırıklığı yaşıyoruz, yarın da aynı şekilde olacağım ama tekrar yolumuza devam etmemiz gerekiyor" şeklinde konuştu. Önlerindeki hedeflere odaklanacaklarını belirterek, Konyaspor'u kupada yenip yarı finale çıkmak ve ardından oynanacak derbi maçına hazırlanmak istediklerini söyledi.
İstifa sorusuna verdiği yanıtta, "Umarım sorunuz şakadır çünkü çılgınca bir soru. Ben tüm enerjimle yoluma devam ediyorum" ifadelerini kullandı. Tedesco, "Kazanmak gibi kaybetmek de var ve bizler de insanız" diyerek süreci değerlendirdi.
Maçın genel bir değerlendirmesini de yapan tecrübeli teknik adam, rakiplerle hep iyi dönemlerinde karşılaştıklarını öne sürdü. Karşılaşmada ikinci şutta gol yiyerek 1-0 geriye düştüklerini ve üçüncü bölgede acele karar verdiklerini aktardı.
Maçı çevirmeyi başardıklarını ancak son dakikalarda yedikleri golle iki puanı kaybettiklerini vurguladı. Net penaltı pozisyonunun 6 dakika incelenmesini ve bu sürenin yorgun Çaykur Rizesporlu oyuncuların toparlanması için uzun bir zaman olduğunu dile getirdi.
Domenico Tedesco, "Öne geçtik ama maçın bitimine 20 saniye kala gol yedik. Bugün modum düşük ama yarından itibaren pozitif olmak için elimden geleni yapacağım" dedi. Son olarak, "Gitmemiz gereken yol var ve bu yol hala bizim için pozitif" mesajını verdi.
Sizce Fenerbahçe bu sezon hedeflerine ulaşabilir mi?